Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@23:00:21 GMT

«جهان نما» گام دموکراتیک شهرداری اصفهان

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۱۱۹۲۶

«جهان نما» گام دموکراتیک شهرداری اصفهان

پیش از ظهر امروز _ شنبه ۲ مردادماه_ از اپلیکیشن جهان نما با حضور شهردار اصفهان، رئیس شورای شهر و مدیران شهری رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، وب اپلیکیشن شهر با نام " جهان نما" به منظور تقویت ارتباط شهروندان با شهرداری اصفهان طراحی شده است، بر این اساس شهروندان می‌توانند مشکلات و پیشنهادات شهری خود را از این طریق به اطلاع مدیران شهری برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقشه شهر اصفهان، اطلاعات ویژه‌ای از خطوط اتوبوسرانی و مترو، امکان مشاهده لحظه‌ای وضعیت ترافیک شهر و تعداد دیگری از خدمات که پیش از این در میز خدمت شهرداری فعال بود در این اپلیکیشن ارائه شده است.

همچنین به منظور خدمات رسانی به شهروندان امروز اتاق گفت و گوی شهرداری اصفهان با شهروندان در شهرداری مرکزی به طور رسمی افتتاح شد.

مراسم رونمایی از وب اپلیکیشن شهر با نام " جهان نما" و اتاق گفت و گوی شهرداری و تجلیل از شهروندان مشارکت جو امروز _ شنبه ۲ مردادماه_ با حضور شهردار اصفهان، رئیس شورا و مدیران شهری برگزار شد.

بخشی از پیشرفت شهر را مدیون شهروندان مشارکت‌جو هستیم

قدرت الله نوروزی، شهردار اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از محورهای برنامه مدیریت شهری در دوره پنجم، تحقق شهر هوشمند بود که این مهم به مشارکت مردم در بهره‌مندی از آنچه ارائه می‌شود و نقش نظارتی آنان نیاز دارد.

وی افزود: "اپ شهروندی" اصفهان، موضوعی است که از همان روزهای اول در دستور کار قرار گرفت که در این راستا با پیگیری اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری و تلاش سازمان فاوا این مهم تحقق یافت، البته زیرساخت‌ها آماده شده، اما ابعاد آن باید گسترش یابد. از طریق این زیرساخت، مردمی که شهرشان را دوست دارند و می‌خواهند امور شهر خود را بهبود دهند با مدیران شهری در ارتباط خواهند بود.

شهردار اصفهان گفت: مشارکت امری دو جانبه است، این بدین معنی است که علاوه بر فراهم سازی زیرساخت‌ها، مشارکت مردم نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اینکه مردم در همه صحنه‌ها حضور داشته و نقش نظارتی خود بر اتفاقات شهر را انجام داده‌اند، گام بزرگی در راستای تحقق دموکراسی، نظارت همگانی و ارزیابی رفتار مردم توسط مردم است.

نوروزی اضافه کرد: ارزش این کار از ساختن بزرگترین پل‌ها و اتوبان‌ها کمتر نبوده و می‌تواند به همه اجزا و ابعاد جامعه تسری یابد تا مردم به ارزیابی عمل مدیران پرداخته و در انحراف عملکرد آنان نقش بازدارنده خود را ایفا کنند.

وی با بیان اینکه اگر در هر کشوری نظارت همگانی شکل گیرد اقدامات انجام شده می‌تواند تضمین شود، خاطرنشان کرد: در دنیا برای نظارت مردم نهادهایی تشکیل شده و مشارکت شهروندان در مدیریت شهری نیز بخشی از این نظارت است زیرا با حضور شهروندان و مداخله مثبت آنان در امور، منفعت عمومی تضمین شده و خرد جمعی به میدان می‌آید.

نوروزی اظهار کرد: مشارکت کنونی شهروندان اصفهان نیز نمادی از خرد جمعی است، حضور در افتتاحیه‌ها، پیگیری مسائل از طریق گفت و گوی رادیویی با شهردار و پیگیری مسائل از طریق ۱۳۷ بسیار ارزشمند است، البته شهرداری معتقد است افرادی که مدیریت شهری را در فضاهای مجازی نقد کردند نیز به کمک مدیریت شهری آمدند تا عیوب خود را بر طرف کند، بنابراین می‌توان گفت که نقد به معنای توهین و تهمت نیست.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ جلسه "اصفهان فردا" برای شنیدن نقطه نظرات شهروندان و تعامل با مردم برگزار شد، گفت: اگر امروز شهرداری اصفهان در بین شهرداری‌های کشور درخشیده و هر روز شاهد کلنگ زنی‌ها و حرکت‌های عمرانی هستیم، ناشی از مشارکت مردم است.

وی تصریح کرد: مردم سرمایه اجتماعی هستند که باید با تمام قوا از آنها پاسداری شود، امید است در هر شرایطی این روند ادامه یافته و شهروندان در همه دوران‌های مدیریت شهری مطالبه‌گر بوده و با قدرت به پیش رفته و از هر حرکت انحرافی جلوگیری کنند، زیرا معتقدیم بخشی از پیشرفت شهر مدیون تلاش‌های شهروندان مشارکت‌جو است.

رویکرد مشارکت‌جویی مدیریت شهری اصفهان در آینده ادامه یابد

علیرضا نصر اصفهانی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: دو میلیون شهروند در اصفهان زندگی می‌کنند که برخی از آن‌ها نسبت به شهر و مسائل آن کاملاً بی توجه هستند، برخی برای مشکلات ابراز تأسف می‌کنند و افرادی نیز وجود دارند که مشکلات شهر را از روی دلسوزی گفته و نسبت به سرنوشت شهر حساس هستند.

وی افزود: این افراد شهر را خانه خود می‌دانند لذا باید برای آن‌ها انگیزه ایجاد شود تا این کار را ادامه دهند و مدیران شهری باید پذیرای انتقادات آن‌ها باشند تا مشارکت شهروندان افزایش یابد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مدیران جدید شهری باید این کار که اکنون شروع شده را استمرار بخشیده و تلاش کنند همه شهروندان نسبت به شهر حساس شوند.

نصراصفهانی اضافه کرد: مدیریت شهری به تنهایی نمی‌تواند همه اتفاقات و مشکلات شهر را رصد کند و نیازمند مشارکت شهروندان است بنابراین مدیریت شهری باید با شهروندان تعامل بیشتری داشته و آموزش شهروندی و دردمندی نسبت به شهر داشته باشد تا حس تعلق نسبت به شهر تقویت شود.

جزئیات راه اندازی اَپ شهروندی "جهان نما"

ایمان حجتی، مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان در این مراسم اظهار کرد: سرمایه اجتماعی یکی از عوامل مهم در پایداری شهرها است در واقع شهرهایی می‌توانند در جذب مشارکت مردم موفق باشند که از سرمایه اجتماعی خوبی برخوردار باشند، در این راستا شهرداری اصفهان نیز در چهار سال گذشته برای تقویت و حفاظت از سرمایه اجتماعی تلاش بسیاری کرده است.

وی افزود: توسعه مشارکت مردمی در حل بسیاری از مشکلات اجتماعی نقش دارد، در همین راستا تاکنون در سازمان فرهنگی شهرداری اصفهان، اقدامات ارزشمندی با همکاری سمن‌ها و فعالان مردمی انجام شده است، شورای اسلامی شهر اصفهان نیز برای افزایش مشارکت و استفاده از نظر مردم، برنامه جامع اصفهان را با همکاری آنان تدوین کرد، برنامه جامع یک شهر عالی‌ترین سطحی است که مدیر شهری می‌تواند در آن اعمال نظر داشته باشد و در اصفهان این برنامه با نظر و مشارکت مردم در حال تدوین است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: اداره کل ارتباطات برای افزایش مشارکت با مردم، سامانه ۱۳۷ را در اختیار داشته که ارتباط خوبی با مردم اصفهان دارد و متعهد است که مشکلات مطرح شده را از طریق معاونت‌ها، سازمان‌ها و مناطق مختلف شهرداری پیگیری کند، در این راستا در این دوره مدیریت شهری تقویت سامانه ۱۳۷ در دستور کار قرار گرفت و در نهایت در طراحی‌هایی که در چهار سال گذشته انجام شد، تصمیم گرفتیم راه‌های ارتباط با ۱۳۷ را گسترش دهیم، بنابراین " اپ شهروندی" با همکاری سازمان فاوا شهرداری اصفهان شکل گرفت که یکی از اصلی‌ترین خدمات آن تقویت ارتباط شهروندان با مدیریت شهری است.

حجتی افزود: همزمان با این طرح پورتال شهرداری اصفهان نیز در حال تدوین بود و در نهایت در اواسط سال ۹۹، طراحی وب اپلیکیشن شهر اصفهان با نام " جهان نما" آغاز شد و امروز خدمات شهروندی خوبی در این وب اپلیکیشن فعال شده است، امروز یک رسانه و ابزار تعاملی جدید به شبکه اطلاع رسانی و تعاملی شهر اصفهان اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به خدمات فعال در این سامانه تصریح کرد: سیستم اعلام مشکلات و پیشنهادات شهری در این اپلیکیشن مبتنی بر مکان است بر این اساس با اتصالی که این اپلیکیشن با ۱۳۷ دارد، موضوعاتی که در آن مطرح می‌شود، قابل رصد و پیگیری است، علاوه بر این نقشه شهر اصفهان با اطلاعات مورد نیاز شهروندان در این اپلیکیشن ارائه شده است که لایه‌های مختلفی در آن فعال بوده که از جمله این لایه‌ها می‌توان به نزدیک‌ترین ایستگاه‌های پسماند، ایستگاه‌های اتوبوس، کتابخانه‌ها و فرهنگسراها اشاره کرد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: اطلاعات ویژه‌ای از خطوط اتوبوسرانی و مترو، امکان مشاهده لحظه‌ای وضعیت ترافیک شهر و تعداد دیگری از خدمات که پیش از این در میز خدمت شهرداری فعال بود در این اپلیکیشن ارائه شده که قابل توسعه است.

حجتی افزود: در سامانه ۱۳۷ شاهد اعلام موارد مختلفی از جمله مشکلات و پیشنهادات هستیم، برخی از شهروندان بیش از ۱۰۰ تماس در سال با این سامانه دارند که امروز از تعدادی از این افراد تقدیر می‌شود، امید است در آینده بتوان اورژانس ۱۳۷ را فعال کرد تا برخی خدمات فوری از این طریق قابل ارائه باشد.

وی تصریح کرد: امروز اتاق گفت و گوی شهرداری اصفهان با شهروندان به طور رسمی افتتاح می‌شود، مراجعانی که به ساختمان شهرداری مرکزی مراجعه می‌کنند معمولاً نمی‌دانند خدمتی که قرار است دریافت کنند مربوط به کدام بخش از شهرداری است و معمولاً همه درخواست ملاقات با شخص شهردار را دارند، همچنین برخی شهروندان به دنبال ارائه گزارش ویژه برای اداره کل بازرسی و حراست هستند و یا شهروندانی که نیازمند گفت و گو با شهرداری هستند، بنابراین برای رفع این مشکلات و تسهیل خدمت رسانی به شهروندان در ساختمان شهرداری مرکزی در نزدیک‌ترین مکان به در ورودی، اتاق گفت و گویی برای شهروندان ایجاد شد.

خدمات شهری با " اَپ شهروندی" ساده‌تر ارائه می‌شود

سید حمیدرضا ابطحی، مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: در ابتدای دوره مدیریت شهری پنجم یکی از درخواست‌های شورا و شهردار اصفهان از سازمان فاوا ایجاد بستر مناسب برای ارتباط دوسویه با شهروندان بود تا از این طریق بتوان نظرات شهروندان را شنید و از نیازهای آنان مطلع شد.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری پنجم در برنامه‌ریزی شهر از نظرات و نیازهای شهروندان در مناطق مختلف استفاده می‌کردند، افزود: در این راستا سامانه اَپ شهروندی جهان نما طراحی شد؛ این اپلیکیشن کاملاً با سامانه ۱۳۷ در ارتباط بوده و نقشه محور است به طوری که شهروندان مشکلات شهری را در محل می‌توانند اطلاع دهند، البته همه سوابق برقراری ارتباط شهروندان نیز در این سامانه ثبت می‌شود.

مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: سه مدل ارتباط با سامانه ۱۳۷ در نظر گرفته شده که شامل ثبت پیام به صورت چت، ثبت پیام مانا در اپ و ثبت پیام به صورت ناشناس است.

وی ادامه داد: اطلاعات همه تک پایه‌های سطح شهر در نقشه این اپ وارد شده و افراد می‌توانند نزدیک‌ترین مکان خدمات ارائه شده را بیابند؛ همچنین بیشتر خدمات میز خدمت که قابلیت ارائه در گوشی هوشمند داشته در این اپ ارائه شده که از جمله آن می‌توان به پارک هوشمند اشاره کرد.

ابطحی تاکید کرد: در این اپلیکیشن سعی شد خدمات به شهروندان ساده‌تر و در دسترس تر ارائه شود؛ سازمان فاوا همواره آماده شنیدن نقطه نظرات کاربران نهایی است تا بتواند مشکلات موجود را رفع کند.

به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم از تعدادی شهروندان مشارکت جو از جمله اصغر ماه پیشانیان، صانعی، حمید مزروعی، نازیلا انصاری پور، آزاده کریمی، بانو امینی، لیلا شمایلی، پروین سجاد، امید چوپانی، سجاد گرجی، ابراهیم بختیاری تقدیر و قدردانی شد.

کد خبر 509327

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان شهردار اصفهان قدرت الله نوروزی رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ا پ شهروندی سامانه ۱۳۷ سازمان فاوا شهرداری اصفهان سازمان فاوا مشارکت شهروندان شهروند 4 سال سازندگی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری مراسم اظهار سرمایه اجتماعی شهرداری اصفهان اتاق گفت و گوی شهردار اصفهان اصفهان نیز سازمان فاوا مدیریت شهری مشارکت مردم مدیران شهری وب اپلیکیشن نسبت به شهر سامانه ۱۳۷ اصفهان گفت شهر اصفهان ارائه شده جهان نما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دنیای امروز پارک‌های شهری به عنوان یکی از فضا‌های عمومی، به دلیل دارا بودن کارکرد‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی و اکولوژیکی، جزء مهم‌ترین بخش‌های محیط‌های شهری به حساب می‌آیند که نبود یا کمبود آنها می‌تواند اختلالات جدی در روند زندگی شهروندان ایجاد کند. اهمیت فضا‌های سبز شهری تا بدان حد است که امروزه وجود این کاربری به‌عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع به‌حساب می‌آید.

فضای سبز حق همه شهروندان است

از طرف دیگر بوستان‌ها و فضا‌های سبز شهری به علت کارکرد‌های مختلفی که دارد از دیرباز مورد توجه مردم قرار داشته چراکه حضور در پارک به بهبود کیفیت زندگی شهری کمک می‌کند و به همین دلیل به محلی برای تجمع گروه‌های مختلف اجتماعی در آن شده است.
اگر پارک‌ها را صرفا محیطی سبز، بی‌دفاع و فاقد هرگونه فعالیت اجتماعی وفرهنگی در نظر بگیریم شاهد رشد و توسعه انواع آسیب‌های اجتماعی در آن قسمت‌ها خواهیم بود. با توجه به حضور نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها در بوستان‌ها و فضا‌های سبز و تامین امنیت روانی آنها این مسئله از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود.

فعالیت‌های فرهنگی در بوستان‌ها افزایش می‌یابد

مدیریت شهری باید بتواند پارک‌ها و فضا‌های سبز را به نحوی مدیریت کرده که شرایط حضور همه شهروندان اعم از کودکان، خانواده‌ها و سالخوردگان در آن محل‌ها فراهم شود. در این رابطه نرگس معدنی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را در پارک‌ها و بوستان‌های شهر باید افزایش داد معتقد است باید توجه ویژه‌ای به ایجاد زیر ساخت‌های فرهنگی و اجتماعی در پارک و بوستان‌های شهر شود و این یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

شهرداری تهران از گذشته در مناطق مختلف ۲۲ گانه شهر تهران اقدام به ساخت خانه‌های فرهنگ و برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های متنوع در محل بوستان‌ها و فضای سبز می‌کرد تا بتواند مدیریت فرهنگی پارک را به نحو صحیح عهده‌دار شود.

آن‌طور که از صحبت‌های معدنی‌پور بر‌می‌آید در پارک‌ها نه تنها باید برنامه و فعالیت‌های متنوع فرهنگی هنری اجتماعی و ورزشی با رویکرد خانواده محوری طراحی و اجرا شود، بلکه یکسری ساختار و زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز در آن باید ایجاد شود تا به کمک آنها بتوان مدیریت فرهنگی و اجتماعی در پارک‌ها را تقویت کرد.

مدیریت بر عهده مردم

همانطور که پیش از این در سازمان فرهنگی و هنری اکثر خانه‌های فرهنگ محله در پارک‌ها ایجاد می‌شدند تا آنها مدیریت فرهنگی پارک را به عهده بگیرند البته شهرداری تهران تلاش کرده تا با ایجاد شرایط حضور اقشار مختلف مردم در فضای پارک‌ها موقعیتی را فراهم کند که در کنار دریافت خدمات، شهروندان بتوانند محیط را مدیریت کرده و از بروز انواع آسیب‌ها جلوگیری کنند.

پروژه مشارکت مردم کلید خورد

در راستای اجرای این هدف برای سپردن بخشی از مدیریت بوستان‌ها و فضای سبز شهری به شهروندان در کنار توسعه خدمات اجتماعی و فرهنگی به افراد مانند طرح‌ها ورزشی، بازارچه‌های محلی، کافه‌‎های سیار و ...، پروژه ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ کلید خورده است.

یکی از نیاز‌های مردم مسجد است

یکی از این پارک‌های بزرگ که اخیرا سروصدای زیادی هم به پا کرده، پارک قیطریه است. علیرضا زاکانی شهردار تهران درخصوص ساخت مسجد در این پارک بزرگ می‌گوید که پارک قیطریه را به عنوان جایی که نیاز‌های مردم را تامین کند، مد نظر قرار دادیم و یکی از نیاز‌های مردم هم مسجد است.

همچنین وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه در روند ساخت مسجد هیچ درختی قطع نمی‌شود بیان کرد: فقط موضوع مسجد مطرح نیست بلکه امکاناتی در موضوعات مختلف مثل مجموعه‌های آموزشی یا خدماتی در این پارک و دیگر پارک‌های فرامنطقه‌ای تهران که شرایط این کار در آنها وجود دارد، ساخته خواهد شد.

هیچ درختی قطع نخواهد شد

شهردار تهران در کنار بازدید حضوری از پروژه احداث مسجد در این پارک تاکید داشت که هیچ درختی نباید قطع شود و برهمین اساس نقشه اولیه احداث مسجد تغییر کرد و در حال حاضر، فقط چند نهال کوچک در محل نقشه جدید قرار دارد که قرار شد آنها نیز به بخش دیگری از پارک در کنار مسجد منتقل شود.

با این حال زاکانی به شهروندان اطمینان داد که پیشنهادات و نظرات آنها را مورد نظر قرار داده و همه تلاش خود را برای رضایتمندی و ارتقا سطح خدمت رسانی و فرهنگی اماکن شهر تهران از جمله پارک‌ها به کار خواهد بست.

تهران به سوی سبز شدن

پایتخت هم اکنون حدود ۲۴۰۰ پارک و بوستان دارد که در همین رابطه سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار اصله درخت به فضای سبز اضافه شد. برنامه شهرداری تهران قطع درختان و یا توقف توسعه فضای سبز نیست بلکه با ایجاد بوستان‌ها و پارک‌ها تلاش می‌کند تا محلی برای آسودگی از شلوغی و آلودگی شهر فراهم کند. 

در نهایت پارک‌ها محلی برای است تفریح و استراحت تعبیه شده‌اند که نباید با وقوع سایر آسیب‌های اجتماعی در آن، حق استفاده از پارک برای شهروندان گرفته شود. می‌توان با مدیریت صحیح و افزایش فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در این محل شرایط حضور همه اقشار جامعه را در بوستان‌ها فراهم کرد. امیدواریم که در آینده شاهد مشکلات و مسائل چالش برانگیز در فضاهای سبز شهری نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع